Okul dergisi çıkaran öğrenciler ilk röportajı Başkan Altıntaş ile yaptı

Antalya Elmalı İlçesi'nde eğitim veren Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş'ı makamında ziyaret ederek okul olarak ç

Antalya Elmalı İlçesi'nde eğitim veren Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş'ı makamında ziyaret ederek okul olarak çıkaracakları dergi hakkında bilgi verdi. Öğrenciler çıkacak derginin ilk sayısı için Başkan Altıntaş ile röportaj da yaptı.

Belediye Başkanı Altıntaş'ın yaptığı projeler hakkında bilgi alan öğrenciler, başkanın öz geçmişi ile ilgili sorular da sordular.

Başkan Hüseyin Altıntaş, öğrencilere yaptığı açıklamasında; İçme suyu çalışmalarının tamamlandığını Elmalı İlçesinin 100 yıllık içme suyu sorunun çözüldüğünü, taş ocağı tesislerinin yenilenmesi, yeni hizmete açılan hazır beton tesisleri ve ilçede devam eden parke döşeme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Öğrencilere çıkaracakları dergi için başarılar dileyen Altıntaş, dergi ve gazete çıkarmanın zorluğundan öte, fonksiyonundan da bahsetti. Gazete ve dergilerin doğru ve yararlı bilgileri yazdığı müddet her zaman yapıcı olacağını vurgulayan Altıntaş, "Sizin de bu doğrultu da yazılar yazmanızı temenni ediyorum." dedi.