Manisaspor'da oyuncular Beşiktaş maçından umutlu...

Spor Toto Süper Ligi'n 8. haftasında yarın Beşiktaş'la karşılaşacak Manisaspor takımı son hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Siy

Spor Toto Süper Ligi'n 8. haftasında yarın Beşiktaş'la karşılaşacak Manisaspor takımı son hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Siyah – beyazlı kafile bugün İstanbul'a gidecek. Lig'e verilen "milli ara''da hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, takımda herkes gözünü Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmaya çevirdi. Teknik direktör Hikmet Karaman oyuncularına yapmaları gerekenleri nakış gibi işlerken, futbolcular da Beşiktaş karşısında kendilerine yakışan bir oyun sergileyeceklerini söyledi.

Yarın Fiyapı İnönü Stadı'nda saat 19.00'da karşılaşacak iki siyah – beyazlı ekipten biri olan Ege ekibi Manisaspor'da sakatlıkları süren Mehmet Güven, Nizamettin ve Hüseyin Tok'un bu karşılaşmada forma giyemeyeceği belirtilirken, defansın başarılı isimlerinden Yiğit İncedemir ligin ilk 4 haftasında istedikleri oyun ve sonuçları alamadıklarını ancak Hikmet Karaman'ın gelişi ile birlikte çıkışa geçtiklerini söyledi.

Yiğit İncedemir, güçlü bir rakibe karşı hem de deplasmanda oynamanın zorluklarını bildiklerini de belirterek, "Beşiktaş maçında her şeyimizi sahaya yansıtacağız. Rakibimiz Beşiktaş şu ana kadar ligin en çok gol atan takımlarından. Forvet hattı güçlü bir ekip. Takım olarak buna önlem alacağız. Yeterki istediğimiz oyunu sahaya yansıtabilelim.'' dedi.

Takımın tecrübeli file bekçisi Recep ise, "Zor bir maç. Hikmet Karaman'ın gelmesi ile lige yepyeni bir başlangıç yaptık. Kayserispor karşılaşmasını talihsiz bir şekilde kaybettik. Beşiktaş kendi sahasında çok iyi oynuyor ancak biz de elimizden geleni yapacağız.'' diye konuştu.

Recep, Beşiktaş'ın takım olarak da oyuncuları tek tek ele aldıkları zaman da çok iyi bir takım olduğuna vurgu yaptı.

Kayserispor karşılaşmasında burnuna aldığı darbe sonucu burnu kırılan ve milli maçlar nedeniyle burnundan operasyon geçirerek zor dönemi rahat bir şekilde atlatan genç futbolcusu Ömer Aysan da iddialı konuştu.

Beşiktaş maçının iki takım içinde önemli olduğunu belirten Ömer Aysan, Beşiktaş'a karşı takım olarak kazanmak istediklerini, puanlara ihtiyaçları olduğunu, İstanbul deplasmanından yenilmeden dönmek istediklerini belirterek, şunları söyledi;

''Hazırlıklarımızı kazanma adına ne gerekiyorsa o şekilde yaptık. Beşiktaş'ın gücünü biliyoruz. Bizim de kendimize göre taktiklerimiz olacak. İyi çalıştık ve zoru kolaya çevirmek bizim elimizde.''

Oynadığı karşılaşmalarda futbolu ile göz dolduran Bekir Yılmaz ise, her maçın kendileri için önem arz ettiğini, Beşiktaş maçının da kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Bekir, Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandıklarını, lig arasında dış dünya ile ilişkilerini kesip Beşiktaş maçına hazırlandıklarını belirterek, şunları söyledi;

''Hiçbir bölgede zorlanacağımızı düşünmüyorum. İyi bir takımız. Beşiktaş maçında gerçek kimliğimizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiz. Beşiktaş maçı bizim için normal bir maç olacak. Bizim için 3 puan önemli. Yoksa ayrıcalığı olan bir maç olmayacak bizim için. Kayserispor maçında kaza yaşadık bu maçta telafi etme yoluna gideceğiz.''