Ertuğrul Sağlam: İki puan kaybettiğimize üzüldük, ama üzülecek çok da zamanımız yok

Kendi sahasında Kardemir Karabükspor ile 2-2 berabere kalan Bursaspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, kaybedilen 2 puana üzüldüklerini belirtip, "Ama

Kendi sahasında Kardemir Karabükspor ile 2-2 berabere kalan Bursaspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, kaybedilen 2 puana üzüldüklerini belirtip, "Ama üzülücek çok da zamanımız yok" dedi.

Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen Sağlam, oyunun ilk yarısında müthiş bir mücadele ortaya koyduklarını anlattı. Sağlam, karşılaşmanın ikinci yarısında istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Maçtan beklentilerinin 3 puan olduğunu, galip gelerek rakiplerle olan puan farkını açmayı hedeflediklerini kaydeden Sağlam şöyle devam etti: "Bünyamin hocanın verdiği penaltıya bakmak lazım. Eğer gerçekten penaltıysa hocayı tebrik etmek lazım. Bundan sonra da tüm hakemlerimiz benzer pozisyonlarda penaltı vermeli. Çünkü geçtiğimiz hafa İbrahim'in pozisyonunda penaltımız verilmedi. Bugünkü pozisyonda Bünyamin hoca penaltı verdi. Eğer gerçekten penaltıysa, hakemlerimiz daha duyarlı olmalı. İlk yarının aksine ikinci yarı hiç bize yakışmayan bir oyun oldu. Son dakikalarda baskımız vardı ama pozisyon üretemedik. Ligin 8. haftasında 2 puanı kaybettik. Netice itibariyle 20 puan topladık. Kaybedilen 2 puana üzüldük, ama üzülecek çok da zamanımız yok. Önümüzde İngiltere'de oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçı var".

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, oyundan çıkan Ozan İpek'in direkt soyunma odasına gittiğinin hatırlatılması üzerine, "Onlar çok önemli değil, herhangi bir problem yok" dedi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz de ilk ve ikinci yarı olmak üzere oyunun iki farklı şekilde oynandığını belirterek, ikinci yarıda daha iyi oynadıklarının altını çizdi. İldiz, "Gerçekten iki farklı bir maç oynadık bugün. Oyunun ilk yarısına Bursaspor iyi başladı. Beklemediğimiz ataklar yedik. 2 gol yedik, daha fazlasını da yiyebilirdik. Ancak ikinci yarı gerçek oyunumuzu sahaya yansıttık. Bizim kamuoyuna bir sözümüz vardı, çıkıp sahaya çağdaş bir oyun oynayarak, ligin çetin cevizi olacaktık. Biz hedeflerimiz doğrultusunda güzel oyun oynamaya çalışıyoruz. Bursaspor da büyük bir takım. Devre arasında oyuncularıma 'Onlar ülkenin en iyi takımlarından, şampiyon oldular, 7 haftada tek gol yediler, biz 45 dakikada 2 gol attık. İstersek daha fazlasını atabiliriz' dedim.

Cernat'ın sakatlanmasının biraz kendilerini üzdüğünü de belirten İldiz, "Ayağında 2 kırık tespit edilmiş" diye konuştu.