Elmalı belediye Başkanı Altıntaş'a, eğitime katkılarından dolayı plaket verildi

Antalya'nın Elmalı ilçesinde eğitim veren Osman Nuri Çınar İlköğretim Okulu Okul-Aile Birliği Başkanlığı, eğitim ve öğretime katkılarından dolayı Elma

Antalya'nın Elmalı ilçesinde eğitim veren Osman Nuri Çınar İlköğretim Okulu Okul-Aile Birliği Başkanlığı, eğitim ve öğretime katkılarından dolayı Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş'a teşekkür plaketi verdi.

Başkan Altıntaş'a plaketini takdim eden Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa İşgören, "Belediye Başkanımız Hüseyin Altıntaş, eğitim konusunda bize her zaman destek olmaktadır. Özellikle okulun sosyal ve kültürel etkinliklerinde bizi hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Kendisinin de bir eğitimci olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş ise "Ben de bir eğitimci olarak eğitimin sorunlarını çok iyi bilen birisiyim. Onun için ben de imkanlarımız ölçüsünde eğitime katkıda bulunmaya çalışıyorum." dedi.

Plaket töreninde Osman Nuri Çınar İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Mustafa İşgören, Okul Müdürü Süleyman Akçay ve öğretmenlerden Veli Kaplan da hazır bulundu.