Cumhurbaşkanı Gül, Karabük'te

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 29 Ekim resepsiyonu konusundaki iddialarla ilgili, ''Görürsünüz orada.'' dedi.

Karabük Üniversitesi'nin 2010–2011 akade

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 29 Ekim resepsiyonu konusundaki iddialarla ilgili, ''Görürsünüz orada.'' dedi.

Karabük Üniversitesi'nin 2010–2011 akademik yıl açılış töreni için kente gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Gül, Valiliğe gelişinde karşılaştığı TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in babası Abdullah Şahin ile bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Gül, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara hitaben Valiliğin merdivenlerinde bir konuşma yaptı. Karabük'ü ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gül, gün içerisinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek eksiklerin giderilmesi noktasında gerekli talimatların verileceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Valilik makamında Karabük Valisi İzzettin Küçük ile bir araya geldi. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Gül, Karabük'ün geliştiğini görmekten mutluluk duyduğunu kaydetti.

Kentin sporda da hamleler yaptığını belirten Gül, Karabükspor Spor-Toto Süper Lig'de mücadele ediyor. Bazen spor, futbol Türkiye'de ilgiyi öne çıkarıyor.'' diye konuştu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bir gazetecinin, ''29 Ekim resepsiyonları konusundaki iddialara ilişkin bir yorum yapacak mısınız?'' sorusuna, ''Görürsünüz orada.'' karşılığını verdi.

Gül, bir başka soruda, ''MHP ve CHP'nin, yargıdaki tartışmalarla ilgili kendisini göreve çağırdıklarını'' hatırlatması üzerine ''Onlar Ankara'da konuşulacak konular.'' dedi.