Bursasporlu oyuncular kaçan 2 upana üzüldü, Karabüklü fubolcular deplasmandan alınan 1 puana sevindi

Bursaspor-Karabükspor maçının ardından ev sahibi takım oyuncuları kaçan 2 puana üzülürken konuk takım futbolcuları Bursaspor gibi lider takımdan 1 pua

Bursaspor-Karabükspor maçının ardından ev sahibi takım oyuncuları kaçan 2 puana üzülürken konuk takım futbolcuları Bursaspor gibi lider takımdan 1 puan almanın sevincini yaşadı.

Maç sonrası bir değerlendirme yapan Kardemir Karabüksporlu İlhan Parlak, ligin başından beri iyi oynadıklarını söyledi. İyi bir takıma sahip olduklarını kaydeden İlhan Parlak, "Gerçekten çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Hocam bugün bana ikinci yarı şans verdi. Bu takımın değişmez elamanlarından biri olmak istiyorum. İstediğimiz oyunu ilk yarıda sahaya yansıtamadık, ancak ikinci yarıda güzel oynadık." dedi.

Kardemir Karabüksporlu Şenol da karşılaşmanın ikinci yarısında galibiyete yaklaştıklarını kaydetti. Bursaspor'un maça iyi başlamasına rağmen maçın kontrolünün ikinci yarıda kendilerine geçtiğini dile getiren Şenol, "Maçın başlangıcında oyuna adapte olamadık ve 2 gol yedik. Attığımız golle baskıyı üzerimizden attık. İkinci yarıda istedğimiz gibi bir oyun oynadık" diye konuştu.

Bursasporlu İbrahim Öztürk ise kendi sahalarında kaçan 2 puana üzüldüklerini söyledi. Maçın ilk yarısında daha farklı bir skor elde edebilecekken 2-2 beraberliğin kendilerini üzdüğünü vurgulayan İbrahim Öztürk şöyle devam etti: "Öne geçtiğimizde daha farklı skor elde edebilirdik, ama olmadı. İkinci yarı konuk ekip etkili oldu. Gerekli dersleri çıkarıp önümüzdeki maçlarda hatalarımızı telafi edeceğiz".

Bursasporlu Sevensson ise maçın ilk yarısında sahada güzel oyun sergilediklerini, ancak ikinci yarı konuk ekibin daha etkili olduğunu söyledi. İkinci yarıdaki konuk ekibin baskısını karşılayamadıklarını belirten Sivensson, çok basit top kayıpları yaptıklarını kaydetti.