Şehit askerler, Elazığ'dan memleketlerine uğurlandı

Tunceli'nin Ovacık kırsalında şehit olan askerler için Elazığ Asker Hastanesi'nde tören düzenlendi. Gece Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna otopsi i

Tunceli'nin Ovacık kırsalında şehit olan askerler için Elazığ Asker Hastanesi'nde tören düzenlendi. Gece Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna otopsi için kaldırılan Şehit Uzman Çavuş Yasin Mergen ile Şehit Er İbrahim İşcan'ın cenazeleri, ambulanslarla Elazığ Asker Hastanesi'ne getirildi.

Burada askerler için tören düzenlendi. Basın mensuplarının alınmadığı törene Elazığ Valisi Muammer Erol, Kolordu Komutanı Mustafa Korkut Özarslan, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve kamu kurum müdürleri katıldı. Şehit askerler, düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderilmek üzere havaalanına götürüldü.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde dün çıkan çatışmada Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Yasin Mergen ile Mersin'in Tarsus ilçesi nüfusuna kayıtlı Er İbrahim İşcan şehit olmuş, Erzurum nüfusuna kayıtlı Er Fatih Erlan ise yaralanmıştı. Çatışmada 1 PKK'lı terörist ise ölü ele geçirilmişti.