Beşiktaş Futbol Kulübü Eski As Başkanı Ereğli'de

Beşiktaş Eski As Başkanı Levent Erdoğan, Kdz. Ereğli ilçesine geldi.

Beşiktaş Futbol Kulübü Eski As Başkanı Ereğli'de
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret eden Beşiktaş Eski As Başkanı Levent Erdoğan, burada bir süre sohbet etti.
Gerçekleştirilen ziyarette Alaplı'da kurulan Yağlı Güreş Kulübü'ne destek vermek amacıyla, Başpehlivanlar, Ahmet Taşçı, Ziya Ünlü ve Yağlı Güreş Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kadir Birlik de hazır bulundu. Dernek Başkanı Tarkan Adik'ten dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan Erdoğan, bir süre yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.
Erdoğan, kendisine verilen bilgiler ve basından da takip ettiği kadarıyla kuruluşu kısa bir süre olmasına rağmen Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği'nin güzel işlere imza attığını söyledi. Erdoğan, "Dernek yönetimini kutluyorum. Sizler bu yaptıklarınızla Türkiye genelindeki birçok derneğimize örnek oldunuz. Dernekler arasında ilk 5'te olduğunuzu rahatlıkla söyleyebilirim" şeklinde konuştu.
Dernek Başkanı Tarkan Adik'in ev sahipliğinde Erdoğan ve beraberindeki konuklara akşam yemeği de verildi. Dernek Başkanı Tarkan Adik, "Erdoğan ve beraberindekiler bizleri onurlandırdı. Tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.