2010 Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni

Gaziantep Sanayi Odası(nın (GSO) tarafından düzenlenen "2010 Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni", Dedeman Otel'de gerçekleştirildi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Gaziantep protokolünün tam kadro katıldığı törende, GSO Yönetim Kurulu'nun aldığı karar ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı'ya 'Hizmet Ödülü' verildi. GSO Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer ve Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Bakan Şimşek'e ödülünü verdi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, "Benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Heyecanlandım, gururlandım. Çok teşekkür ediyorum. Eğer sizlere hizmet etme konusunda gerekli çabayı gösterdiysek, gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bu benim için büyük bir onur, büyük bir gurur. Allah razı olsun. Ben böyle plaketleri çok saklayan bir insan değilim ama bu önemli. Bu benim çalışma odamda, her zaman masamda olacak" dedi.
Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı da ödülün kendisi için sürpriz olduğunu, bu ödüle layık olmaya çalışacağını ifade etti.
Konuşmaların ardından Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kurulu arasına giren Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş., Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş., Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş., Merinos Halı Sanayi ve Ticaret A.Ş., Şölen Çikolata Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş., Tiryaki Agro Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beşler Makarna Un İrmik Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Selçuk İplik Sanayi Sanayi ve Ticaret A.Ş., Gürteks İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Akteks Akrilik İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Köksan Pet ve Plastik Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş., Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş., Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş., Şireci Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasına giren Kaşmir Halı Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bayteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Yasin Kaplan Halı Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kaplan Kardeşler Halı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İpek Yem ve Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kartal Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Acarsan Makarna Un Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Canan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sayınlar Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Eruslu Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Betaş Mensucat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beşsan Makarna Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Angora Halı Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Tat Makarnacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye ödülleri Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve protokol üyeleri tarafından verildi.