Kütahya'da meydana gelen trafik kazalarında 7 kişi yaralandı

Kütahya'nın Altıntaş ve Çavdarhisar ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 7 kişi yaralandı.

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde meydana gelen traf

Kütahya'nın Altıntaş ve Çavdarhisar ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 7 kişi yaralandı.

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, M.Ç. idaresindeki 43 VB 622 plakalı araç, Dumlupınar istikametine seyir halindeyken, havanın yağışlı ve kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek, karşı şeritten gelen O.Ö. idaresindeki 43 NU 209 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, her iki araç sürücüsü ile 43 Nu 209 plakalı araçta yolcu olarak bulunan E.A.Ö. yaralandı.

112 Acil Servis Ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, Kütahya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde meydana gelen diğer trafik kazasında ise N.A. idaresindeki 26 PU 875 plakalı otomobilin, Kütahya'dan Çavdarhisar istikametine seyreden, E.K.'nın kullandığı 10 U 4397 plakalı kamyonete çarpması sonucu meydana geldi. Kazada, N.A. idaresindeki 26 PU 875 plakalı araç sürücüsü ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan A.A., V.A. ve N.A. yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, Kütahya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.