Ak Parti İlçe Başkanı Kaymak'tan Satso'ya Çağrı

AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı İsmail Kaymak, Kaynarca'da Köytür Holding'e ait 330 dönüm arazinin iflas maması tarafından satışa çıkarıldığını belirterek, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bünyesinde kurulan şirketin bu araziye talip olmasını istedi

Ak Parti İlçe Başkanı Kaymak'tan Satso'ya Çağrı
AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı İsmail Kaymak, Kaynarca'da Köytür Holding'e ait 330 dönüm arazinin iflas maması tarafından satışa çıkarıldığını belirterek, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bünyesinde kurulan şirketin bu araziye talip olmasını istedi.
İlçe Başkanı Kaymak, SATSO'nun Karasu ilçesinde bulunan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) arazisi konusundaki duyarlılığını tüm Sakaryalılar gibi Kaynarcalılar olarak taktirle karşıladıklarını söyledi. TİGEM arazisinin Sakarya'nın elinde bulunan değer olduğunu bu değere sahip çıkılması gerektiğini belirten Kaymak, "Kaynarca ilçesinde Köytür Holdinge ait 330 dönüm arazi ve tesislerin iflas masası tarafından ihale değeri düşürülerek yeniden satışa çıkarılacak. SATSO bünyesinde oluşturulan şirketin Kaynarca'da ki Köytür arazisi ile ilgilenmesini istiyoruz. Gelecek yatırımcılara her türlü yardımı yapmaya hazırız. Gerekirse SATSO bünyesinde kurulan şirkete Kaynarcalı müteşebbislerinde katılımını sağlarız. Şirket Köytür'e ait araziye talip olsun" dedi.