AK Parti Çanakkale'de seçim çalışmalarına başladı

Genel seçim hazırlıklarına başlayan AK Parti, görevlendirdiği seçim sorumlarını Türkiye'nin dört bir yanına göndermeye başladı. Bu kapsamda Çanakkale'

Genel seçim hazırlıklarına başlayan AK Parti, görevlendirdiği seçim sorumlarını Türkiye'nin dört bir yanına göndermeye başladı. Bu kapsamda Çanakkale'yi üstlenen Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan, il binasında partilileriyle biraraya geldi.

Çanakkale Seçim Sorumlusu Mehmet Ceylan, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu ile bir süre görüştükten sonra sırasıyla Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'nı ziyaret etti. Daha sonra AK Parti Çanakkale İl Teşkilatı'nı biraraya toplayarak, şehir hakkında sohbet toplantısı düzenledi. Genel merkez tarafından görev yeri olarak kendisine Çanakkale'nin verildiğini kaydeden Milletvekili Ceylan, daha önce de gelerek partililerle durum değerlendirmesinde bulunduğunu hatırlattı. Mehmet Ceylan, "Çanakkale, Türkiye Cumhuriyeti'nde büyük öneme sahip bir il. Bu kentin sorunları ve artılarıyla ilgilenmek boynumuzun borcu. Kent ve kent halkı için daha çok çalışmak ve sorunları gidermek adına durum değerlendirmelerimiz devam edecek." dedi.