Niksar-Kuyucak-Yazıcık Asfalt Yolu açıldı

Tokat Valiliği, İl Özel İdaresi'nin 2010 yılı ek programı kapsamında yapılan Niksar-Kuyucak-Yazıcık asfalt yolunun açılışı törenle yapıldı.

Y

Tokat Valiliği, İl Özel İdaresi'nin 2010 yılı ek programı kapsamında yapılan Niksar-Kuyucak-Yazıcık asfalt yolunun açılışı törenle yapıldı.

Yazıcık Beldesinde gerçekleştirilen açılış törenine Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, Niksar Kaymakamı Uğur Turan, Başçiftlik Kaymakamı Eyyüp Güngör, Tokat Jandarma Alay Komutanı Vekili Yarbay Ali Şen, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Tokat İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhlis Yeşilyurt, AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat ve Niksar protokolü, belde belediye başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Tokat'ın büyük bir il olduğunu, hizmet etmeye zamanın yetmediğini söyledi.Vali Yılmaz, Tokat'ın her karış toprağına, kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına kadar devletin tüm imkanlarıyla eşit bir şekilde hizmet götürmeye çalıştıklarını belirtti.

Yol hakkında bilgi veren Kaymakam Uğur Turan da , ''Size layık olmak için gece gündüz demeden bu güzel insanların dualarıyla, hizmet ediyorum. Bu güzel insanlar hizmetin en güzeline layık.'' dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün de, yolun medeniyet, kültür ve sanat olduğunu ifade etti. Partilerinin iktidara geldiğinden bugüne 12 bin kilometre duble yol yaptıklarının gururunu yaşadıklarını belirten Gülsün, ''Gidilmedik köy bizim değildir anlayışıyla yollarımızı yapmaya devam ediyoruz.'' diye konuştu.