Beşiktaş Cola Turka – Türk Telekom maçının ardından

Spor Toto Türkiye Kupası D Grubu'nda Beşiktaş Cola Turka – Türk Telekom karşılaşmasının ardından antrenör ve oyuncular mücadeleyi değerlendirdi.

Be

Spor Toto Türkiye Kupası D Grubu'nda Beşiktaş Cola Turka – Türk Telekom karşılaşmasının ardından antrenör ve oyuncular mücadeleyi değerlendirdi.

Beşiktaş Cola Turka Baş Antrenörü Burak Bıyıktay, kazanmaları gereken bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarını söylerken "Oyunun başında bir önceki günün rehaveti nedeniyle iyi başlayamadık. Bu bölümde kenardan gelen oyuncular önemli katkı sağladı. İlk periyotu saymazsak gerçekten de iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Cüneyt Erden başta olmak üzere kenardan gelen oyuncularla maçı çevirmeyi başardık" dedi.

Türk Telekom Baş Antrenörü Faruk Akagün ise mücadeleyle ilgili olarak, "İki değişik Türk Telekom izledik. Hem Cevher hem de Chatman'ı savunmada iyi tuttuk. Yakaladığımız sayı farkının ardından kontrol ve disiplini kaybettik daha sonra rakibimiz geriye döndü. Kondisyon eksikliğimiz bulunuyor. Beşiktaş Cola Turka, ikinci yarıda iyi oynadı. Deneyimli bir takım olmanın avantajını kullandılar. Biz de yeniden yapılanan bir ekibiz ve zamana ihtiyacımız var" diye konuştu.

Beşiktaş Cola Turka'da Cüneyt Erden, Oyak Renault maçını da kazanarak İstanbul'a dönmek istediklerini söylerken, "Bizim için karşılaşma ikinci periyotta başladı. Aradaki sayı farkı bizim kendimize gelmemizi sağladı. Artık hem lig hem Avrupa hem de kupada mücadelemizi sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu.

Türk Telekom'un ABD'li uzunu Ray Wesson ise "Çok zorlu bir karşılaşma oynadık. Takımımız potansiyelini gösteremedi. İkinci yarıda büyük sıkıntı yaşadık. Zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş Cola Turka'yı da 15 sayı geriden gelerek maçı kazandığı için tebrik ediyorum" dedi.