Van'da 'Nisi İle Pisi'nin Dergisi Dağıtılmaya Başlandı

Van Sanayi ve Ticaret Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ile çizgi film kahramanı olacak olan Vanlı küçük Nisa, 'Nisi ile Pisi'nin dergilerini öğrencilere dağıtmaya başladı.

Nisi Dünyası Projesi kapsamında bugün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu'nun (TOBB) birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine Nisa tanıtılırken, dergilerde dağıtıldı. Burada bir açıklama yapan Zahir Kandaşoğlu, TOBB İlköğretim Okulu'nun kardeş okulları olduğunu hatırlatarak, "Bugün hem okulumuzu ziyaret etmek hem de kurum olarak destek verdiğimiz Nisi Dünyası Projesi'nin dergisini öğrencilerimize dağıtmak amacıyla geldi. Bu proje herkes gibi bizim içinde çok kıymetlidir. Amacımız, hem Van'ımızı dünyaya tanıtabilmek hem de ilimizin eğitim sorunlarını en aza indirmede önemli bir rol oynayacağına inandığımız bu projenin güçlenerek yoluna devam edebilmesi için çorbada tuzumuzun bulunmasını istemektir" dedi.
Çocuklarla bir süre sohbet eden ve onlara nasihatlerde bulunan Kandaşoğlu, daha sonra Nisa ile birlikte okuldan ayrıldı.