Necmettin Erbakan: Allah yollarını açık etsin

Necmettin Erbakan, genel başkanlık görevinden istifa eden Numan Kurtulmuş için “Allah Yollarını açık etsin” dedi.

Necmettin Erbakan: Allah yollarını açık etsin
Numan Kurtulmuş ve ekibinin Saadet Partisi’nden ayrılma kararının ardından Necmettin Erbakan’dan ilk değerlendirme geldi. Erbakan, “Allah yollarını açık etsin" dedi ve bugüne kadar yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Erbakan bu açıklamayı Cuma namazı için gittiği Hacı Bayram Camisi’nin çıkışında yaptı.

NEDEN HACI BAYRAM CAMİİ?

41 yıl önce Milli Nizam Partisi’ni kurduklarını ve yine bir Cuma gününde Hacı Bayram Camii’ne geldiklerini söyleyen Necmettin Erbakan’ın bu tutumu yeni bir başlangıç yapacağı yorumlarına neden oldu.

HAYIRLI OLSUN…

Gazetecilerin Numan Kurtulmuş ve ekibinin istifa etmesiyle ilgili sorusuna ima dolu bir cevap veren Erbakan, hem “Hem hayırlı olsun” dedi hem de hidayet ve şuur diledi… Erbakan aynen şu ifadeyi kullandı: Cenab-ı hak şuur versin, hayırlı kılsın, Pazar günü daha geniş açıklamayı yapacağız… Bir kısım arkadaşlar Saadet Partisi’nden ayrılmıştır yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ederiz…

KOMPLO İDDİASINA CEVAP VERMEDİ


Erbakan, “ Komploya uğradık” diyen Numan Kurtulmuş’un bu iddialarına cevap vermemeyi tercih etti.

SADAKAT ŞEFEFİMİZDİR…


Necmettin Erbakan “Sadakat Şerefimizdir” sloganları altında Hacı Bayram Camii’nden ayrıldı… Erbakan’a yakın kurmaylardan yalnızca Oğuzhan Asiltürk eşlik etti.

NOT: Partiden istifa eden Kurtulmuş ve ekibi Kocatepe Camii’nde namaz kıldı.