Diyarbakır'da Kosgeb'in Yeni Hibe Ve Kredileri Konusunda Seminer

Diyarbakır'da 'İstihdama Kayıtsız Kalmayın' projesi kapsamında, KOSGEB'in yeni hibe ve kredileri konusunda, seminer düzenlendi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) bünyesinde yürütülen 'İstihdama Kayıtsız Kalmayın' projesi kapsamında, KOSGEB Diyarbakır İşletme Geliştirme Merkez Müdürlüğü ortaklığında, KOSGEB'in yeni hibe ve kredileri konusunda düzenlenen seminerde uzmanlar tarafından DTSO üyelerine bilgi verildi.
Konuklara, 15 Haziran 2010 tarihinde açıklanan İşbirliği-Güçbirliği Destek Programı, yeni KOSGEB destek uygulama yönetmeliği kapsamında açıklanan destekler hakkında bilgi verilen seminere DTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Galip Ensarioğlu, Meclis Başkanı Burhan Sümer, Başkan yardımcısı M. Diyadin Gezer ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Bilgilendirme KOSGEB Uzmanı Mehmet Fidan ve Zülfikar Altunbağ tarafından yapıldı. Toplantıda, söz konusu destekler hakkında tanıtım çalışmalarının geliştirilmesi
gerektiği vurgulanarak DTSO bünyesinde bir ofisin oluşturulması ve tüm üyelere gerekli bilgi ve danışmanlık hizmetinin sunulmasına karar verildi. KOSGEB bünyesinde sunulan desteklerden yararlanmak isteyen üyelerin DTSO bünyesinde gerekli desteği alabilecekleri belirtildi.