AÖF sınav sonuçları halen açıklanmadı

AÖF sınav sınuçları neden açıklanmadı. AÖF bu hafta da sonuçları açıklamadı. AÖF sınavının üzerinden yaklaşık bir ay geçti. AÖF sınav sonuçları sınavın üzerinden 1 ay geçmesine rağmen neden açıklanmadı?

AÖF sınav sonuçları halen açıklanmadı
AÖF Sınav sonuçları halen açıklanmadı. AÖF sınav sonuçlarının açıklanmaması yüzbinlerce AÖF öğrencisinin moralini bozdu. Bir haftadır heyecan içerisinde olan AÖF öğrencileri AÖF sonuçlarının bugün açıklanmasını bekliyorlar. Ancak AÖF’den AÖF sınav sonuçlarının bugün açıklanacağı yönünde herhangi bir açıklama gelmedi. AÖF sınav sonuçlarını merak eden yüz binlerce Açıköğretim Fakülteli öğrencisi sınav sonuçlarının bugün açıklanacağını düşünerek sabah erken saatlerde internetten AÖF sınav sonuçlarını kontrol etmeye başladılar. Ancak öğrenciler AÖF bütünleme sınav sonuçlarının bugün de açıklanmadığını görünce iyice sinirlenemeye başladılar. İnternetten AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili kesin bir cevap bulamayan öğrenciler Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesini ve her ildeki temsilciliklerini telefon yağmuruna tutmaya başladı. Ancak sonuçlarda ilgili herhangi bir açıklama yapmayan AÖF (Açıköğretim fakültesi) bu konuda da sessiz kalmayı tercih etti.

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI - TIKLA ÖĞREN


AÖF TELEFON NUMARALARI


AÖF Büroları, öğrencilerimizin bazı işlemlerini Eskişehir'e gelmeden yapabilmelerini sağlamaktadır. Büroların illere göre adres, telefon numaraları ve krokileri aşağıdaki linle tıklayarak görebilirsiniz. Bürolarımızın çalışma saatleri ihtiyaca ve bölgenin özelliğine göre Dekanlıkça değiştirilebilir veya farklı olarak düzenlenebilir. Bu düzenlemeler bürolarda ilan edilir.

TÜM İLLERİN AÖF TELEFON NUMARASI