AÖF sınav sonuçları buradan yayınlanacak - Son Dakika Haberleri

Açık Öğretim Fakültesi AÖF sınav sonuçları açıklanıyor. AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız. AÖF sınav sonuçlarını TC no ile öğren. AÖF sınav sonuçlarını buradan öğren. İşte AÖF sınav sonuçları...

AÖF sınav sonuçları buradan yayınlanacak - Son Dakika Haberleri
Binlerce öğrencinin merak ve heycanla beklediği AÖF bütünleme sınavı sonuçları dün açıklanmadı. Bugün de gözler yine AÖF'de olacak.Açık Öğretim fakültesi öğrencileri sınav sonuçlarının açıklanmamasına tepkili. Bütün gün internet başında sonuçların açıklanmasını beklediklerini anlatan öğrenciler, Anadolu Üniversitesi yetkililerinden sonuçların bir an önce açıklamalarını istiyor.

Sonuçlar açıklandığında sitemizden ayrıntıları ve sonuçları görebilirsiniz.Açık Öğretim Fakültesi AÖF sınav sonuçları açıklanıyor. AÖF snav sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız. AÖF sınav sonuçlarını TC no ile öğren. AÖF sınav sonuçlarını buradan öğren. İşte AÖF sınav sonuçları...AÖF Sınav sonuçlarını açıklanır açıklanmaz sitemizden takip edebilirsiniz. AÖF Sınav sonuçları açıklanacak. AÖF bütünleme sınavına giren adaylar merakla beklediği sonuçlarına kavuşuyor. 4-5 Eylül tarihinde AÖF bütünleme sınavına giren adaylar sonuçlarını aktif linkelere tıklayarak TC no ile öğrenebilecekler. AÖF Bütünleme sınavına giren Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri sınav sonuçlarına açıklanır açıklanmaz buradan ulaşabilecekler. 4-5 Eylül tarihinde veremedikleri derslere girerek geçemedikleri dersleri kurtarmak için girdikleri AÖF Bütünleme sınavı sonuçları Açık Öğretim Fakültesi tarafından açıklanır açıklanmaz buradan öğrenebilirsiniz.

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI - TIKLA ÖĞREN

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİNE NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Açıköğretim Öğrenci Bilgilendirme Merkezi: (222) 444 10 26 Bulunduğunuz ildeki AÖF bürosuna 444 10 26 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.Her ilde en az bir AÖF bürosu bulunmaktadır. https://www.anadolu.edu.tr adresindeki “Açıköğretim” “Büro Hizmetleri” linkinden AÖF bürolarının adreslerine ulaşabilirsiniz.E-posta: [email protected] (e-postanıza ad, soyad ve T.C. kimlik numaranızı mutlaka yazınız.)

AÖF SONUÇLARINA HANGİ SAYFADAN BAKACAKSINIZ?

Açık Öğretim Fakültesi sonuçlarına açıklandığı anda buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada TC Kimlik numaranızı yazmanız ve "tamam" butonuna tıklamanız yeterli oluyor.