Adanaspor yönetiminden, futbolculara tam destek

Bank Asya 1. Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlarla zor günler geçiren Adanasporlu futbolculara, Tavşanlı Lityitspor maçı öncesinde yönetimden destek

Bank Asya 1. Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlarla zor günler geçiren Adanasporlu futbolculara, Tavşanlı Lityitspor maçı öncesinde yönetimden destek geldi. Turuncu beyazlı takımın yöneticilerinden ve Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Asbaşkan Hamza Akgül ile beraber diğer yönetim kurulu üyeleri akşam yapılan antrenmanı izledi.

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Adanaspor'da yönetici olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Görev aldığım illerde yer alan profesyonel takımların hepsinde yönetimlerde yer aldım. Şimdi Adanaspor'un başarısı için mücadele edeceğiz. Lige iyi başlayamadınız. Fakat alınacak bir galibiyetle yeniden üst sıralara yerleşeceğinizden şüphem yok. Tavşanlı karşılaşması bunun için bir başlangıç olacaktır. Yönetim Kurulu olarak sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Her takım böyle zamanlar geçirebilir. Geçen sezon kaçırdığımız Süper Lige bu yıl mutlaka yükselmeliyiz" dedi.

Adanaspor Asbaşkanı Hamza Akgül, zorlukları el birliği ile aşacaklarını ve herkesin bu takıma destek vermesi gerektiğini söyledi. Tavşanlı Linyitspor'u yenerek ilk 3 puan sevincini yaşamak istediklerini belirten Akgül, " Bizi zirveye çıkaracak olan futbolcularımızdır. Pazar günü taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Yöneticiler olarak teknik heyet ve futbol takımına güvenimiz tamdır. Adanaspor ailesi her zaman başarının peşinde koşacaktır'' şeklinde konuştu.