Darbecilerle işbirliği yapacak haberci

Hadi Özışık'ın sağ kolu İnternethaber'in Ankara Temsilcisi Zübeyir Kındıra da, Darbecilerle İşbirliği Yapacak Gazeteciler Listesi'nde yer alıyor.

Darbecilerle işbirliği yapacak haberci
2002-2003 yıllarına ait olduğu tahmin edilen listede Zübeyir Kındıra’nın internethaber’de çalışmadığı öğrenildi. Kındıra’nın söz konusu dönemde Türkiye ve Star Gazeteleri’nde çalıştığı öğrenildi.

Kındıra kariyerinin en yüksek dönemini ise Ankara Temsilcisi olarak Hadi Özışık sayesinde elde etti. Özışık, Kındıra’yı Ankara bürosunun başına getirdi. Özışık’ın köşe de verdiği Kındıra’nın yazıları neden o listede bulunduğunu da açıklar cinsten.

Hadi Özışık sağ kolunun yer aldığı listeyi dün okuyucusundan gizledi. Tutuklanacak gazeteciler listesini öne çeken İnternethaber, kamuoyunda asıl yankı uyandıran "işbirliği yapacak gazeteciler" listesini bu haberin altına yerleştirdi.

İnternethaber, Taraf’ın deprem etkisi yapan ve neredeyse bütün medyada yayınlanan Balyoz Haberi’ni de kuşa çevirdi. Haberin asıl vurucu kısımları ya es geçildi ya da kısaltılarak haberleştirildi.

Bunda Kındıra’nın mı yoksa Özışık’ın mı etkili olduğu bilinmiyor…