'Başbakan'ın konuşmaları kırmızı nokta ile yayınlansın'

DSP Genel Sekreteri Erçelebi, “Bundan böyle, Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 yaşından küçük çocuklar için açacağı tazminat davalarında, Erdoğan lehine dönen tazminatları Milletvekilliğim bitene kadar ödeyeceğime taahhüt ediyorum” dedi.

'Başbakan'ın konuşmaları kırmızı nokta ile yayınlansın'
 

DSP Genel Sekreteri ve Denizli Milletvekili Hasan Erç ; elebi ANKA ' ya yaptığı aç ; ıklamada , Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın ' milleti kucaklamaktan , herkese hoş gö ; rü ; lü ; olmaktan , herkesi kucaklamaktan ' bahsettiğini ancak seç ; im otobü ; sü ; nde ' ekonomik krizin canına tak ettiği ' 14 yaşındaki bir ç ; ocuğun , protestosuna dayanamadığını ifade etti . Erç ; elebi , ' Başbakan bir ç ; ocuğun Anadolu ' da yaygın olan bir deyimi kullanmasını hazmedemiyor . Buna tahammü ; l edemiyor , ç ; ocuğu otobü ; se alarak onu kucaklayacağına ü ; mü ; ğü ; ne sarılıyor . Bu yetmezmiş gibi hızını alamayıp mahkemeye veriyor ' dedi .
' DSP Genel Sekreteri olarak bundan bö ; yle , Recep Tayyip Erdoğan ' ın 18 yaşından kü ; ç ; ü ; k ç ; ocuklar iç ; in aç ; acağı tazminat davalarında , Erdoğan lehine dö ; nen tazminatları milletvekilliğim bitene kadar ö ; deyeceğime taahhü ; t ediyorum ' diyen Erç ; elebi , RTÜ ; K ' ten de , ' ç ; ocukların fiziksel ve ruhsal sağlığını ' olumsuz yö ; nde etkilediği gerekç ; esiyle , Başbakan Erdoğan ' ın konuşmalarının ' kırmızı nokta ' ile yayınlamasını istedi .