Başbakan: Askerlere sıkılan kurşunlar barış sürecini etkilemeyecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 7 askerin şehit edilmesi ile ilgili olarak, bir barış süreci başlattıklarını ve askerlere sıkılan kurşunların bu barış sürecini engelleyemeyeceğini söyledi.

Başbakan: Askerlere sıkılan kurşunlar barış sürecini etkilemeyecek
 

Erdoğan , Altındağ Belediyesi ' nin Hamamö ; nü ; ' nde restore ettiği Tevfik Bey Konağı ' nda katıldığı iftar programından ayrılırken gazetecilerin gü ; ndemle ilgili sorularını yanıtlayan Erdoğan , Siirt ve Hakkâ ; ri ' de 7 askerin şehit edilmesi ile ilgili bir soru ü ; zerine , bir barış sü ; reci başlattıklarını ve askerlere sıkılan kurşunların bu barış sü ; recini engelleyemeyeceğini sö ; yledi . Erdoğan , Meclis ' te yapılacak kapalı oturumla ' demokratik aç ; ılım ' ç ; alışmalarını milletvekillerine anlatacaklarını belirterek , daha sonra sü ; recin Tü ; rkiye genelinde hızlandırılacağını ifade etti .

Erdoğan , MHP ' den randevu istenip istenmeyeceği ile ilgili bir soru ü ; zerine de , MHP ' nin tavrını belli ettiğini ; bayramdan sonra ana muhalefet partisinden randevu talep edeceklerini kaydetti .