Salihli'de trafik kazası:9 yaralı

Manisa'nın Salihli ilçesinde şerit ihlali sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 9 kişi yaralandı.

E-96 Karayolu Salihli-Demirci yol ayrımında meydana gelen kaza şöyle gerçekleşti. 43 KS 205 plakalı özel aracı ile İzmir istikametinden gelip Ankara istikametine gitmekte olan Halis D.(37), Demirci yol ayrımına geldiğinde iddiaya göre ani ve hatalı bir şekilde şerit değiştirmek istedi.

Bu sırada Halis D.'nin kullandığı aracın arkasından gelen ve şerit ihlalini fark edemeyen 07 BYZ 41 plakalı otomobilin sürücüsü Tahir Öztürk, önündeki araca sol tarafından çarptı. Çarpmanın etkisiyle 43 KS 205 plakalı aracın içinde bulunan ve Kütahya iline gittikleri öğrenilen araç sürücüsü Halis D. ağır olmak üzere, İsmail Danacı(47), Şerife Oran(73), Mustafa Gönen(20), Kamil Gönen(56), Nursel Gönen(51), Semiha Yıldız(21), Emre D.(17) ile Tevhide D. çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans tarafından Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza sonrası E-96 Karayolu'nda trafik akışı uzun süre tek şeritten sağlanırken, kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.