Isparta'da okul kantinlerine denetleme

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri il genelindeki okul kantinlerinde işyeri açma ruhsatları ile ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti.

Isparta'da, alışveriş merkezleri başta olmak üzere gıda üretim ve satışı yapan yerlerinde periyodik olarak denetimlerine devam edildiği belirtildi.

Belediye Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu, bu gıda denetimlerine, öğrencilerin her teneffüs uğradığı okul kantinlerini de eklediklerini, şehir merkezinde bulunan ilk ve orta öğretim kurumlar ile dershanelerde bulunan kantinleri kontrolden geçirdiklerini söyledi.

Aydoğdu, "Gıda maddesi üretimi ve satışı yapan tüm işyerlerimizin periyodik olarak denetimleri sağlanmaktadır. Bununla birlikte geleceğimizin emanetçisi olan öğrencilerimizin de sağlık şartlarına uygun olmayan gıda maddeleri tüketmemesi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Aydoğdu, vatandaşları uyararak, aldıkları ürünün mutlaka son kullanma tarihlerini kontrol etmelerini, tarihi geçmiş ürünlerin '153 Alo Zabıta'ya bildirilmesini istedi.