Piknik dönüşü feci kaza

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Avşar Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Piknik dönüşü feci kaza
Alınan bilgilere göre, kaza saat 18.00 sıralarında Salihli-İzmir Karayolu Avşar Köyü yakınlarında meydana geldi. Yaylapınar ailesi, Turgutlu'ya bağlı Çıkrıkçı köyünde piknik yaptıktan sonra Turgutlu'ya özel otomobil ile hareket etti. Hüseyin Yaylapınar (29) idaresinde 35 Y 9406 plakalı özel otomobil, Avşar köyü yakınlarında arka tekerin patlamasıyla direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce yok kenarındaki demir korkuluklara çarptı, daha sonra orta refüje çıktı.

Çarpmanın etkisiyle araç içerisinde bulunan yolcular etrafa savruldu. Olay yerine birçok 112 Acil servis ekipleri sevkedildi. Yaralılar, cankurtaranla Turgutlu Devlet Hastanesi A ve B Blok Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Mehmet Yaylapınar (26) hayatı tehlikesi bulunduğu için cankurtaran ile Manisa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralılar, Ali Yaylapınar (17), Necip Kötelioğlu (21), Havva Bozkurt (20), Gözde Yaylapınar (1), Hüseyin Yaylapınar (29), Songül Yaylapınar (21), Ramazan Yaylapınar (19), Himmet Yurttaş (17) ve Mehmet Oyuklu'nun (29) tedavilerine hastanede devam ediliyor. Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili tahkikata devam ediyor.