Böylesi filmlerde olur dogumda çocuklar karıştı

Suudi Arabistan'da doğum esnasında çocukları karışan Hataylı Cüce ailesi büyük bir dram yaşıyor.

Böylesi filmlerde olur dogumda çocuklar karıştı
Yaklaşık 2 yıldır gerçek çocuklarıyla büyütüp besledikleri çocukları arasında tercih yapmakta zorlanan Cüce ailesinin hikâyesi Yakup Peygamber’in dramını hatırlatıyor.
Suudi Arabistan'da doğan çocuklarının karışması ardından, kendilerine verilen Yakup isimli çocuğu büyüten aile, gerçek ailenin ortaya çıkmasının ardından, başlarına gelecek ayrılık sıkıntısıyla mücadele ediyorlar. Her iki çocuktan da vazgeçemeyen Cüce Ailesi, bu bayram 4 yaşına kadar büyütüp besledikleri Yakup'un Suudi Arabistan'daki gerçek Ailesinin yanında olmasından dolayı onu görememenin acısını yaşıyor.
TÜRK ANNE YAKUP'U AİLESİNDEN GERİ İSTİYOR
Anne Funda Cüce, "Yakup benim sütümle büyüdü. Bir anda Yakup artık seninle olmayacak dediler. İlaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum. Ali ise öz oğlum. Ayrılmak bir zulüm. Yakubumuzu yanımıza istiyoruz." dedi.
Funda Cüce'nin 9 yaşındaki oğlu Ahmet 4 yıl birlikte büyüdükleri Yakup'u çok özlediğini söylerken, aynı kanı taşıdığı Ali'yi sevdiğini ancak Yakup'un sevgisinin içinde bir başka olduğunu yineliyor.
Dede Salim Cüce ise çok sıkıntı yaşadıklarını ve halen sıkıntılarının bitmediğini belirterek, "Hala tuhaf geliyor. Ali kendi canımız kendi kanımız ama Yakup ile paylaştığımız anları unutmak mümkün değil. Bayramlarda onla yaptığım gezmeleri çok özledim. Kameralara çektiğim görüntüleri izleyip teselli oluyorum." şeklinde konuştu.