Güllüklü kadınlar Ata'yı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Güllük Belde Kadın Kolları Teşkilatı düzenledikleri bir etkinlikle Ankara'ya gelerek Ata'nın huzuruna çıktılar.

Milas’a bağlı Güllük beldesinden 180 kişi Ankara’ya otobüslerle hareket etti. Anıtkabire giden CHP Güllük Kadın Kollarını, Güllük Belediye Başkanı Aytunç Kayrakcı karşıladı. Daha sonra Aslanlı yoldan yürüyen delegeler müzeyi gezdi. Anıtkabir mozelesine törenle Güllük Belediye Başkanı Aytunç Kayrakcı tarafından çelenk konuldu ve saygı duruşunda bulunuldu. Dualar okundu ve mozeleye karanfiller bırakıldı.
Başkan Kayrakcı, Anıtkabir özel defterine şunları yazdı: “Atam 1935 yılında sana şükran ve bağlılıklarını bildirmek için beldemize heykelini diktirenlerin bize bıraktığı emaneti sonsuza kadar taşıyacağız. Bize emanet ettiğin Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için kanımızın son damlasına kadar mücadeleye hazırız. Tüm Güllük halkı adına şükranlarımı sunarım saygılarımla”

CHP’li bayanlar Atatürk Orman Çiftliği’nde bulunan Atatürk Evini de gezme fırsatı buldu.
CHP GÜLLÜK KADIN KOLLARI, BAYKAL’I DA ZİYARET ETTİ
Güllük Belediye Başkanı Aytunç Kayrakcı ve 45 bayan CHP kurultayını izlemek için gittiği Ankara’da kurultayı dinledikten sonra CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, “Kadın kollarımızın çalışmalarını yürekten kutluyorum. Gece gündüz sıcak soğuk demeden yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Genel seçimlerde kadınlarımızla daha iyi çalışmalar yapacağımızı umuyorum” dedi.
Güllük Belediye Başkanı Aytunç Kayrakcı da, “29 Mart seçimlerinde yoğun bir şekilde çalışan kadınlarımızı Anıtkabir ve CHP kurultayına götüreceğime söz vermiştim. Genel başkanımız Deniz Baykal tarafından kabul edildiler, ben de sözümü yerine getirmiş oldum” diye konuştu.