Timsah heykeli yakında açılıyor

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Özlüce Tesisleri`nde Bursaspor Kulübü yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Keskin, timsah heykelinin çarşamba günü açılacağını söyledi.

Timsah heykeli yakında açılıyor
Keskin, ziyarette yaptığı açıklamada, "Bursaspor yönetim kurulu ile zaman zaman fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizler her zaman Bursaspor`un yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Bu doğrultuda birtakım çalışmalar yaptık. Bursaspor`un yıllardır kullanmış olduğu ve bizim sınırlarımız içerisinde yer alan Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri`nin yeni yolunun stabilize işini bitirdik. Büyükşehir Belediyesi`nin asfalt işini bitirmesi ile yolumuzu tamamlamış olacağız. Buraya Bursaspor köyü yolu adını vereceğiz" dedi.

TİMSAH HEYKELİ AÇILIYOR
Bir diğer çalışmalarının timsah heykeli olduğunu belirten Keskin, "Heykelimizin son eksiklikleride tamamlandı. İlk yapım aşamasında halkımız pek anlayamadı, ama şimdi önüne geçip hatıra fotoğrafı çektiriyorlar. Bu heykelde 3 adet timsah kuyrukları üzerinde duruyor ve ortalarında yeşil beyaz futbol topu bulunuyor. 3 timsah 3 puanı simgeliyor. Ortada duran yeşil beyaz futbol topumuz da Bursa kentinin futbola olan tutkusunu yansıtıyor. 25 Kasım 2009 Çarşamba günü saat:15:00`da timsah heykelimizin açılışını yapacağız. Tüm Bursalı hemşehrilerimizi açılışa bekliyoruz" diye konuştu.

2. Başkan Haluk Özkıyıcı, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin`e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Sayın başkanımız her zaman bizim yanında. Elinden gelen desteği esirgemiyor. İnşallah daha büyük projelerle birlikte Bursaspor'umuzun başarısında yer alırlar" dedi.