Karı kocanın cesedi göçük altından çıkarıldı

Trabzon'da aralıklarla süren sağanak yağışın oluşturduğu heyelan sonucu yıkılan evlerinde göçük altında kalan karı kocanın cesedi çıkarıldı.

4 saatten fazla altında kalan Turan ve Ayşe Kurt'a evin bulunduğu sokakta yol bulunmaması nedeniyle sivil savunma ve belediye ekipleri el yordamıyla ulaştı. Cenazeler morga kaldırıldı. Hayatını kaybeden Kurt ailesinin yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Alının bilgiye göre sabah 07.30 sularında Turan ve Ayşe Kurt'un kiracı olarak oturdukları binanın üzerine yağmur sularının da etkileri ile kopan kayalar düştü. İki katlı evin çıkma kat olarak tabir edilen üst katında üç aydan bu yana kiracı olarak kalan karı-koca, çıkma katın tamamen yıkılması ile göçük altında kaldı.

Vatandaşların haber vermesi ile olay yerine gelen belediye ve sivil savunma ekipleri Kurt çiftine ulaşmak için büyük çaba sarf etti. Mahallenin olduğu sokakta yol olmadığı için kurtarma çalışmaları el yordamı ile yapıldı. Saat 12.00 sularında göçük altındakile ölü olarak ulaşıldı. Kurtarma ekipleri, önce Ayşe Kurt'a, ardından Turan Kurt'a ulaştı. Cenazeler morga kaldırıldı.