TRT muhabiri dünya evine girdi

TRT Kahramanmaraş muhabiri Yavuz Nalbantbaşı, kentin esnaflarından olan Ramazan Boynueğri'nin kızı Mehtap ile Arsan Center Laledan Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle evlendi.

Aynı zamanda Türkiye Gençlik Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Yavuz Nalbantbaşı'nın nikahını Belediye Başkanı Mustafa Poyraz kıyarken genç çifte bir ömür mutluluklar diledi.

Çiftin şahitliklerini ise eski Milli Eğitim Bakanlarından Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Balduk ve AK Parti 22. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Hanefi Mahçiçek yaptı.

Nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını geline teslim eden Prof. Dr. Sağlam, çiftlere evlilik müessesinin önemini anlattı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 çocuk tavsiyesini de hatırlatan Sağlam, "Evlilik gerçekten çok önemli ve ciddi bir müessesedir. Bu yüzden karşılıklı anlayışla, birbirinize karşı sevgi ve hoşgörüyle bir ömür boyu mutlu olacağınıza inanıyorum. Bu mutluluğu daha da katlayacak olanda hiç kuşkusuz dünyaya getireceğiniz çocuklarınızdır. Bunları söylerken Başbakanımızın 3 çocuk tavsiyesini hatırlatmak istiyorum. Sizden en az 3 çocuk istiyoruz." dedi.Kentin siyaset, bürokrasi, sanayici, işadamları ve medya dünyasını bir araya getiren düğünün sonunda genç çiftlerin evinin önünden havai fişekler atıldı