Dügün çıkışında kurşun yağdırdılar

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde katıldıkları düğünün ardından araçla evlerine gitmek isteyen 3 kişi, yoldan geçen otomobil tarafından kurşun yağmurunu tutuldu.

Çaylı Beldesi Kızılcıavlu Köyü'ndeki bir polis memurunun düğününe katılan Hüseyin Bağlama, Özkan Yeşil ve Ali Keskin, saat 20.30 sıralarında evlerine gitmek için düğünden ayrıldı. 3 arkadaş Özkan Yeşil yönetimindeki 35 Z 5877 plakalı otomobile bindikleri sırada plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil tarafından üzerlerine ateş açıldı. Silahlardan çıkan kurşunların isabet ettiği Hüseyin Bağlama ve Özkan Yeşil olay yerinde ölürken, o esnada yoldan geçmekte olan 75 yaşındaki Emine Şeker ile Ali Keskin ise ağır yaralandı.

Silah sesleri üzerine düğün alanından olay yerine gelen davetliler, yerde kanlar içerisinde yatanları görünce jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı Emine Şeker Ödemiş Devlet Hastanesi'ne yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ali Keskin ise yapılan ilk müdahalenin ardından Atatür Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Soruşturma başlatan jandarma ekipleri, otomobille kayıplara karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Ödemiş'in yanı sıra Beydağ, Kiraz ve Kaymakçı jandarma ekipleri yollarda kimlik sorgulaması yapmaya başladı.