Tolga Çandar Milaslılar için söyledi

Sanatçı Tolga Çandar Muğla Milas'ta hemşerileri için söyledi.

Milas Belediyesi’nin katkılarıyla, Muğla Üniversitesi Sıtkı Koçman Etkinlikleri kapsamında Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Tolga Çandar konseri öncesinde daha önce iki kez konserleri iptal edilen Grup Mimoza sahne aldı.

Grup Mimoza’dan sonra sahne alarak birbirinden güzel parçaları seslendiren Sanatçı Çandar birçok kez olduğu gibi hemşerileri için söyledi. Şarkılarıyla dinleyenleri çoşturan Çandar, parçalar arasında, hayat içinde yaşadıklarından, karşılaştıklarından örnekler vererek izleyenleri düşündürdü. Çandar, 20 Kasım Cuma günü 19.30’da Bodrum’da konser verecek.
Konserin sonunda Muğla Üniversitesi Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ayhan Çıkın, verdiği güzel konserden dolayı sanatçı Tolga Çandar’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Tuna da, Sanatçı Çandar’a kendi fotoğrafının olduğu bir tablo hediye etti.

Konseri organize eden Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Başkanı Gözde İngiz, “Atatürk Haftası Etkinleri ve Sıtkı Koçman etkinlikleri kapsamında bu konseri gerçekleştirdik. Sınavlar öncesinde stres atmak, arkadaşlarımızı ve Milaslıları eğlendirmek istedik. Bir yandan da yaygın ve yerel basında yer alarak kendimizi tanıtma düşüncesi taşıdık” dedi.