Adapazarı Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu'na ödül

Türkiye Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma Vakfı (TEMA) tarafından her yıl verilen Yeşil Yaprak ödülünü bu yıl Adapazarı Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu kazandı.

TEMA'nın kurulduğu 1992 yılından beri verilen ve Türkiye'de 70 okulun sahip olduğu Yeşil Yaprak ödülünü Sakarya'da kazanan ilk okul olan Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu bu anlamlı ödülü düzenlenen törenle aldı.
Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Ünal, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Çevre İl Müdürü Nurettin Taş, TEMA Vakfı Sakarya Temsilcisi Mahnaz Gümrükçüoğlu, öğretmenler ve velilerinin katıldığı törende Yeşil Yaprak ödülü Vali Hüseyin Atak tarafından Okul Müdürü Aysel Çelikörs'e verildi.
İlköğretim öğrencilerine çevre bilincini sağlamak amacıyla verilen Yeşil Yaprak ödülünü kazanmanın gururunu yaşayan Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu Müdürü Aysel Çelikörs, bu projede emeği geçen öğretmenlerine, öğrencilerine ve velilerine teşekkür etti.
Yavru TEMA'lar ve Yeşil Yaprak ödülüyle ilgili sinevizyon gösterisinin sunulduğu programda, projenin uygulanmasına katkı sağlayanlara plaket ve ödülleri törene katılan protokol üyeleri tarafından verildi.