Kaymakam öğrencilerle toplantı yaptı

Şanlıurfa'nın Birecik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 148 bin 100 TL'lik SODES Projesi ile dershanelere gönderilecek Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve mülakatla belirlenen 160 öğrenci ile toplantı düzenlendi.

Kaymakam öğrencilerle toplantı yaptı
Birecik Kaymakamlığı'nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Ozan Balcı, Milli Eğitim Müdürü Ali Tavacı, Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz, Jandarma Komutanı Dursun Çiftçi, Mal Müdürü Dursun Gökbudak, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Türkdeniz ve öğrenciler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ozan Balcı, öğrencilerin önümüzdeki dönemde girecekleri SBS ile ortaöğretime başarılı bir giriş yapmaları ve böylece üniversiteli olma yolunda ilk adımı atmaları gerektiğini belirtti. Kaymakam Balcı, "Bu
dönem öğrenciler için çok önemlidir. Sınava hazırlanan öğrenciler, oldukça yoğun bir döneme girdiler. Verilen dershane desteğinin yanında öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu arttıracak gezi, etkinlik ve programlar düzenleyeceğiz. Öğrencilerimize sınava hazırlıkta yardımcı olacak her türlü doküman, kaynak, soru bankası ve deneme sınavı desteği de yapacağız. Bu sınavı kazanmanız için sizlerle birlikte yoğun bir çaba içindeyiz ve başarılarınız bizleri gururlandıracaktır" dedi.
Konuşmaların ardından Kaymakam Balcı ve öğrenciler uzun süre sohbet etti.