Manisa Haberleri

Akhisar'da Bariyerlere Çarpan Motosiklet Sürücüsü Hayatini Kaybetti

Istanbul-Izmir otobaninda kontrolden çikan motosikletin bariyerlere çarptigi kazada sürücü hayatini kaybetti.

Manisa 2 Temmuz 2023 Pazar

Manisa Emniyetinden Silah Kaçakçilarina Operasyon Açiklamasi 9 Gözalti

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü tarafindan silah ve mühimmat kaçakçiligina yönelik bugün 3 ilçede gerçeklestirilen es zamanli operasyonlarda 9 süpheli gözaltina alindi.

Manisa 20 Haziran 2023 Salı

Salihli'de Aniz Yakana Dekar Basinda 244 Lira Ceza

Manisa’nin Salihli ilçesinde orman yanginiyla mücadele sezonunun baslamasiyla birlikte, bu konuda alinan tedbirler de artirildi. Yanginlarin baslica sebeplerinden birisi olan aniz yakmanin para cezasi, dekar basina 244,09 lira olarak belirlendi.

Manisa 12 Haziran 2023 Pazartesi

Belediye Baskani Ahmet Cin Açiklamasi 'Ilk Olmanin Da Bir Heyecani Ve Mutlulugu Var'

Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakasinda Bodrumspor’un 2-1 yenerek Süper Lig’e çikan Pendikspor’u tebrik eden Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin, "Ilk olmanin da bir heyecani ve mutlulugu var" dedi.

Manisa 8 Haziran 2023 Perşembe

Manisa'da Fuhus Operasyonu Açiklamasi 1 Tutuklama

Manisa’nin Salihli ilçesinde polis ekiplerinin düzenledigi fuhus operasyonunda 2 kisi yakalandi. Gözaltina alinan süphelilerden 1’i fuhsa tesvik ve aracilik suçundan tutuklandi.

Manisa 8 Haziran 2023 Perşembe

Sarigöl'de 'Sinavsiz Hava Sahasi' Adli Tiyatro Oyunu Sergilendi

Sarigöl Halk Egitimi Merkezi Tiyatro Kursu ögrencileri tarafindan Hayat Boyu Ögrenme Haftasi Etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Gençlik Merkezinde Sinavsiz Hava Sahasi adli tiyatro oyunu sergilendi.

Manisa 7 Haziran 2023 Çarşamba

Arazi Anlasmazliginda Kan Akti Açiklamasi 1 Yarali

Manisa’nin Sarigöl ilçesinde aralarinda arazi anlasmazligi bulunan iki kisi arasinda çikan silahli kavgada kan akti. Bacagindan silahla yaralanan sahis hastaneye kaldirilirken vuran kisi de gözaltina alindi.

Manisa 2 Haziran 2023 Cuma

Manisa'da Bir Haftada 14 Kisi Uyusturucudan Tutuklandi

Manisa’da emniyet güçleri tarafindan son bir haftada yapilan 65 uyusturucu operasyonunda 80 süphelinin yakalandigi, süphelilerden 14’ünün ise tutuklanarak cezaevine gönderildigi açiklandi.

Manisa 29 Mayıs 2023 Pazartesi

Telefon Dolandiricilari Salihli Polisinden Kaçamadi

Türkiye genelinde vatandaslari telefonla arayarak kendilerini cumhuriyet savcisi veya polis olarak tanitip dolandiranlara karsi çalisma yürüten Salihli Ilçe Emniyet Müdürlügü tespit ettigi 3 süpheliden ikisini Izmir Il Emniyet Müdürlügü

Manisa 26 Mayıs 2023 Cuma

Manisa'da PKK/KCK- PYD/YPG Operasyonu Açiklamasi 7 Gözalti

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün propagandasini yaptigi tespit edilen 7 süpheli gözaltina alindi.

Manisa 24 Mayıs 2023 Çarşamba

Manisa'da 1 Haftada 9 Kisi Narkotik Operasyonunda Tutuklandi

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü tarafindan il genelinde düzenlenen operasyonlarda gözaltina alinan 9 süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa 9 Mayıs 2023 Salı

Kontrolden Çikan Minibüs Üzüm Bagina Girdi Açiklamasi 2 Yarali

Manisa’nin Sarigöl ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi minibüs yoldan çikarak üzüm bagina devrildi. Kazada 2 kisi yaralandi.

Manisa 4 Mayıs 2023 Perşembe

Manisa Valiliginden Etrafa Ve Polise Ates Açan Sahisla Ilgili Açiklama

Manisa’nin Soma ilçesinde ikna çabalarina ragmen görevli polis memurlarina ve etrafa tabanca ile ates açan sahis polis tarafindan etkisiz hale getirildi. Yarali olarak hastaneye kaldirilan sahis hayatini kaybetti.

Manisa 4 Mayıs 2023 Perşembe

Meteorolojiden Manisa'ya Gök Gürültülü Saganak Uyarisi

Meteoroloji Genel Müdürlügü 2. Bölge Müdürlügü tarafindan Manisa’ya gök gürültülü saganak ve kuvvetli saganak yagis uyarisi yapildi. 26 Nisan Çarsamba günü sabah 09.00’da baslayacak saganak yagislarin gece yarisina kadar devam ed

Manisa 25 Nisan 2023 Salı

Manisa'da DEAS Operasyonu Açiklamasi 2 Gözalti

Manisa’da terör örgütü DEAS’a yönelik düzenlenen operasyonda yabanci uyruklu 2 kisi yakalanirken, süphelilerin ev ve ikametlerinde yapilan aramada çok sayida örgütsel doküman ile yüklü miktarda dolar ele geçirildi.

Manisa 13 Nisan 2023 Perşembe
 1  2  ...  8  9  10  ...  32  33