Manisa Haberleri

Manisa Ve Izmir'de 53 Adrese Operasyon Açiklamasi 38 Gözalti

Manisa’nin Turgutlu ilçesi merkezli olarak Manisa ve Izmir illerinde suç çetesine yönelik 53 farkli adrese yapilan es zamanli operasyonda 38 kisi gözaltina alindi.

Manisa 10 Nisan 2023 Pazartesi

Manisa'da AK Parti, CHP, IYI Parti Ve MHP'nin Milletvekili Adaylari Netlesti

AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, IYI Parti ve MHP’nin Manisa milletvekili adaylari belli oldu.

Manisa 9 Nisan 2023 Pazar

Salihli Belediyesi EYT'liler Için 23 Milyon Lira Kredi Çekecek

Manisa’nin Salihli Belediyesi, EYT’den emekli olan 95 personeline kidem tazminati ödemek için Iller Bankasi’ndan 23 milyon lira kredi çekecek.

Manisa 7 Nisan 2023 Cuma

Manisali Karateci Üniversitelerarasi Türkiye Sampiyonu Oldu

Manisa BBSK Karate Takimi sporcusu Sümeyye Teke Ankara’da devam eden Üniversitelerarasi Karate Türkiye Sampiyonasinda altin madalya kazandi.

Manisa 6 Nisan 2023 Perşembe

Markete Kumar Baskini

Manisa’nin Sarigöl ilçesinde jandarma ekipleri tarafindan bir markette yapilan aramada parayla çalisan 3 kumar makinesi ele geçirildi.

Manisa 23 Mart 2023 Perşembe

Bakanlik Tahsis Ettigi Arsaya, Salihli Belediyesi Cemevi Yapacak

Manisa’nin Salihli ilçesinin MHP’li Belediye Baskani Zeki Kayda, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi’nin ilçeye bagli Kabazli Mahallesine tahsis ettigi 5 dönümlük alana Cemevi yapilacagini söyledi.

Manisa 8 Mart 2023 Çarşamba

Manisa'da 1 Ayda 11 Süpheli Uyusturucudan Tutuklandi

Manisa Il Emniyet Müdürlügüne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve diger birimler tarafindan il genelinde düzenlenen operasyonlarda gözaltina alinan 68 süphelinden 11’i tutuklandi.

Manisa 6 Mart 2023 Pazartesi

Manisa'da Jandarmadan Uyusturucuya Darbe

Manisa Il Jandarma Komutanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ve diger birimler tarafindan son 1 ayda düzenlenen uyusturucu operasyonlarinda 11 kisi tutuklandi, çok miktarda uyusturucu madde de ele geçirildi.

Manisa 1 Mart 2023 Çarşamba

Manisa'da 2023 Yili Içerisinde 28 Okul Tahliye Edildi

Manisa’da deprem yönetmeligine uygun olmayan 28 okul 2023 yili içerisinde tahliye edilerek yikimina baslandi. Öte yandan Manisa Valiligi koordinesinde 2020 yilindan beri süren çalismalarda; 2020 yilinda 13 okul, 2021 yilinda 24 okul, 2022 yili

Manisa 21 Şubat 2023 Salı

Küle Dönen Evde Bir Tek Kur'an-I Kerim Yanmadi

Manisa’nin Kula ilçesinde bir ev çikan yanginda kullanilamaz hale gelirken, evdeki Kur’an-i Kerim’in yanmadigini fark eden itfaiye ekibi, Kur’an’i vatandaslara teslim etti.

Manisa 12 Şubat 2023 Pazar

Manisa Valiligi'nden 'Yardimlari Götürecek Tiri Yok' Iddialarina Cevap

Manisa Valiligi, bazi sosyal medya hesaplarinda "Toplanan yardimlari deprem bölgesine ulastiracak tir yok" iddialariyla ilgili açiklama yaparak, "Bölgeye ulastirmak üzere toplanan yardimlarin sevki, günlük olarak ve konvoy halinde yapilmakta ol

Manisa 7 Şubat 2023 Salı

Kirkagaç Ziraat Odasi 'Özari' Ile Devam Dedi

Manisa’nin Kirkagaç ilçesinde Ziraat Odasi Baskanligina delegelerin oyunun tamamini alan Emin Özari tekrar seçildi.

Manisa 3 Şubat 2023 Cuma

Manisa Jandarmasinin Uyusturucu Ile Mücadelede Ocak Ayi Karnesi

Manisa Il Jandarma Komutanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve diger birimleri tarafindan ocak ayinda yapilan operasyonlarda 104 süpheli sahis yakalanirken, büyük miktarda uyusturucuya da el konuldu.

Manisa 3 Şubat 2023 Cuma

Manisa'da Hiz Koridoru Uygulamasi Basladi

Manisa’da ’Ortalama Hiz Ihlal Tespit Sistemleri’nin kullanimina baslandigi bildirildi. Yapilan açiklamada sürücülerin uymasi gereken hiz sinirlari ve sistemin kullanilacagi güzergahlar açiklandi.

Manisa 28 Ocak 2023 Cumartesi

Biçakli Saldirgan Ayaklarindan Vurularak Etkisiz Hale Getirildi

Manisa’nin Salihli ilçesinde elindeki biçakla etrafa ve polise biçakla saldiran süpheli, dur ihtarina uymayinca polis tarafindan ayaklarindan vurularak etkisiz hale getirildi.

Manisa 24 Ocak 2023 Salı
 1  2  ...  9  10  11  ...  32  33