Cem Yılmaz ve Athena Gökhan kadına şiddette sınıfta kaldı!

Sanatçı Ozan Güven’in kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı yönündeki haberler sosyal medyada yer aldıktan sonra şarkıcı Gökhan Özoğuz ile komedyen Cem Yılmaz’ın yaptığı açıklamalar şaşırttı.

Cem Yılmaz ve Athena Gökhan kadına şiddette sınıfta kaldı!
Cem Yılmaz ve Athena Gökhan kadına şiddette sınıfta kaldı!
Sanatçı Ozan Güven'in kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı yönündeki haberler sosyal medyada yer aldı. Ozan Güven'in ise bu iddiaların tam tersini savunarak kendisinin şiddet gördüğünü iddia etti. 

Ozan güvene yakınlığıyla bilinen komedyen Cem Yılmaz ise şiddet haberlerine tepki gösteremedi. Yılmaz sosyal medyada yaptığı açıklamada; "Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin "tarafı" olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden "Sen de bir şey söyle" isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın. Sosyal medya üzerinden, bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları, düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Her şey birbirine giriyor. Çok üzgünüm" diyebildi. 

ATHENA GÖKHAN ŞAŞIRTMADI

Geçtiğimiz sene PKK'nın ormanlarımızı yakmasına bile tepki gösteremeyen Şarkıcı Athena Gökhan Özoğuz ise tavrıyla şaşırtmadı.  Özoğuz,"Tanıyanlar bilir!" diyerek "OzanGüvenYalnızdeğildir"tagını paylaştı.

İkilinin yorumlarına sosyal medyadan çok sayıda tepki geldi.