Ardahan'da 'Üniversite Tanıtım Günleri'

Ardahan Üniversitesi'nde (ARÜ) düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri başladı.

ARÜ Spor Salonunda düzenlenen ve dört gün sürecek olan tanıtım günlerinde, Ardahan'da lise son sınıfta okuyan öğrencilerin ARÜ'yü tercih etmeleri için kurulan stantlarla tanıtım yapılacak.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, burada yaptığı konuşmada, tanıtım günlerinin önemine değinerek, bu tür etkinliklerin meyvesini alacaklarına inandığını söyledi.

Özellikle ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber'e yaptığı etkinlikten dolayı teşekkür eden Demir, "Ardahan bizim için çok kıymetli bir yer. Onun için buradayız. İşte bu ve benzeri etkinliklerle daha da kıymetlendirmiş olacağız. Hepimizin önceliği Ardahan olmalı. Ancak o zaman Ardahan'ı yaşanılabilir bir kent yapabiliriz." dedi.

Demir, tanıtım günlerine öğrenci ailelerinin de gelmesi gerektiğini vurguladı.

Rektör Biber de amaçlarının Ardahan Üniversitesini hak ettiği noktaya taşımak olduğunu belirterek, "Üç gün sürecek bu etkinliğimizde katılacak ve destek olacak herkese teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız öncelik Ardahan ve Ardahan Üniversitesi. Sizin tercihiniz önce Ardahan olsun. Onun için bugün burada ARÜ'nün tanıtımını uygun gördük." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından stantlar davetlilerce gezildi.

Kaynak: AA