AK Parti Denizli Milletvekili Tin'den Zeybekci'ye Destek

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin: 'Zeybekci gurur kaynağımızdır'.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yeni yönetim sisteminde kurulan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde yer almayan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, belediye başkanlığı, milletvekilliği ve bakanlığı dönemlerinde hem Denizli hem de ülkeye büyük hizmetlerde bulunduğunu belirterek, "Zeybekci gurur kaynağımızdır." dedi.

Tin, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin son Ekonomi Bakanı olarak görevini tamamlayan Nihat Zeybekci'nin belediye başkanlığı, milletvekilliği ve bakanlık döneminin başarılarla dolu olduğunu belirtti.

Nihat Zeybekci'nin Denizli için bir şans olduğunu dile getiren Tin, şunları ifade etti:

"Sayın Zeybekci, vizyonu olan, hedefler koyan ve bu hedeflere ulaşma konusunda iyi bir planlama ve ekibini yönetme kabiliyetine sahip, lider bir karakter. Belediye başkanlığı döneminde kentin çehresini değiştirdi. Devrim niteliğindeki projelerin hayata geçirilmesinde, kentin ve kamuoyunun desteğini almayı başardı. Kendisinden sonraki dönem için de yaptığı planlamalarla Denizli'nin önünü açtı. Denizli, Ege'nin vizyon kenti oldu. Denizli, siyasetin lider kentleri arasında yer aldı. İhracatımız Sayın Zeybekci döneminde rekor üstüne rekorlar kırdı. Kendisi başarılarıyla, Denizlimizin ve davamızın yüzünü ağarttı. Belediye başkanlığı, milletvekilliği ve bakanlığı dönemlerinde hem Denizli hem de ülkemize büyük hizmetlerde bulunan Sayın Zeybekci gurur kaynağımızdır."

Tin, AK Parti'nin 16 yıllık hizmet destanında Nihat Zeybekci'nin önemli görevlerde bulunduğuna da işaret ederek, şöyle devam etti:

"Sayın Bakanımız, enerjisinin ve tecrübesinin zirvesindedir. Davamızın, Denizli’mizin ve ülkemizin kendisine ihtiyacı vardır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğine inancım tamdır. 'Durmak Yok Yola Devam' diyoruz. Emekleri, hizmetleri ve destekleri için kendisine teşekkür ediyor, kendisiyle birlikte daha nice hizmet destanları yazmaya devam edeceğimizi ifade ediyorum."

Tin, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan yeni yönetim sisteminin ilk kabinesine de başarılar diledi.
Kaynak: AA