Kocaeli'den Kısa Kısa

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Karamüsel Anaokulu tarafından gerçekleştirilen "Okuyan Kulak" projesinin açılışına katıldı.



Açılışta, Vali Aksoy'a Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve CHP İlçe Başkanı Ali Kara da eşlik etti.

Karamürsel Anaokulu’nda da incelemelerde bulunan Vali Aksoy ve beraberindekiler, Anaokulu Müdürü Tuğba Sezer'den bilgi aldı.

Açılışın ardından, 2018 Kitap Kurdu Yarışması'nda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi, çeşitli etkinlikler düzenlendi.

- Gölcük'te yol çalışması

Gölcük'te, yol yapım çalışmaları sürüyor.

Yeni Mahalle Kızılırmak Caddesi'nde bağlantı yol yapım çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe belediyesi olarak hizmetlerinin aksamadan devam ettiğini söyledi.

İlçede hayatı olumsuz etkileyen sıkıntıların bulunmadığını ifade eden Ellibeş, "Yol imar çalışmalarını yaptıktan sonra yol yapım uygulamasına başladık. Bu bağlantı yolumuz Kızılırmak Caddesi devamı olarak 17 Ağustos Bulvarı'na bağlanacak." diye konuştu.

Kaynak: AA