Kumluca'da Pınar'ın Hayalini Polis Gerçekleştirdi

Antalya'nın Kumluca ilçesinde radyo programına katılmak isteyen lise öğrencinin hayalini, polis ekipleri gerçekleştirdi.

Toplum Destek Polislik Büro Amirliği, Kumluca Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında "Engel Siz Olmayın Yeter 2" projesi yürütülüyor.

Bir radyoda sunuculuk yapmayı hayal eden Gürkan'ın isteğini, ÇOGEP Programı kapsamında, Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görev yapan polisler yerine getirdi.

Durumun TRT Antalya Bölge Radyosu yetkililerine iletilmesi üzerine "Akdeniz'in sesi programı"nın yapımcısı Hasan Hatapçı, bugünkü yayınını Kumluca Sarıcasu Mesleki Eğitim ve Özel Eğitim Okulu'nda gerçekleştirdi.

Programa katılan Pınar Gürkan, önce kendisini tanıttı, sonrada ÇOGEP projesi hakkında bilgi verdi. Bu proje sayesinde yapılan gezileri, kültürel ve sportif etkinlikleri anlatan Gürkan, program sayesinde hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Programa, Kumluca Emniyet Müdürü Cemil Doğan ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin de katılarak öğrencilere destek verdi.

Kaynak: AA