'Mescid-İ Aksa Zalimlerin, Hainlerin Hedefindedir'

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz: 'Hepimizin göz bebeği olan Mescidi Aksa maalesef bugün zalimlerin, hainlerin hedefindedir. ABD'nin başkanı olacak ruh hastası Trump'ın İsrail'in başkenti olarak dillendirmesiyle beraber orada maalesef kan akmaya başlamıştır'

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Hepimizin göz bebeği olan Mescid-i Aksa maalesef bugün zalimlerin, hainlerin hedefindedir. ABD'nin başkanı olacak ruh hastası Trump'ın İsrail'in başkenti olarak dillendirmesiyle beraber orada maalesef kan akmaya başlamıştır." dedi.

Kılavuz, Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanlığınca düzenlenen "Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka" programına katıldı.

Merkez İnönü Mahallesi Kazım Karabekir Spor Salonu'ndaki programda konuşan Kılavuz, Ardahanlı ülkücülerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Konuşmasının başında Ardahanlıların ve İslam aleminin ramazanını kutlayan Kılavuz, bu ayın Müslümanlar için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

ABD'nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararına tepki gösteren Kılavuz, şunları kaydetti:

"Müslümanların ilk kıblesi Kudüs'te, Mescid-i Aksa'da dindaşlarımıza uzun yıllardır zulüm yapılmaktadır. Dindaşlarımızın kanları akıtılmaktadır ve her türlü zalimliklerle karşılaşmaktalar. Özellikle yine bugün 50'nin üzerinde Filistinli dindaşımız katledilmiştir. 500 üzerinde oradaki mazlum insanlar maalesef yaralanmıştır. Hepimizin göz bebeği olan Mescid-i Aksa maalesef bugün zalimlerin, hainlerin hedefindedir. ABD'nin başkanı olacak ruh hastası Trump'ın İsrail'in başkenti olarak dillendirmesiyle beraber orada maalesef kan akmaya başlamıştır. Dindaşlarımıza türlü türlü eziyetler yapılmıştır."

Ülke ve millete yönelik tehlikelerin çok olduğuna dikkati çeken Kılavuz, bu konuda ülkücü gençliğin daha duyarlı ve daha uyanık olmasını istedi.

Program Ahmet Şafak ve Ahmet Öncel konseriyle devam etti.
Kaynak: AA