AK Parti Turgutlu Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 2019'da yapılacak yerel seçimlerde, AK Parti ve MHP'nin kendi adaylarıyla sahada olacağını ve yerel seçimlerde herhangi bir ittifakın söz konusu olmadığını kaydetti.

Mesadet Özcan Konferans Salonunda düzenlenen AK Parti Turgutlu Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde konuşan Özdağ, "Önümüzdeki yerel seçimlerde Manisa Büyükşehir Belediyesini kazanacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın" dedi.

Yerel seçimlerde belediye başkanı adayları belirlenirken ön seçim yapılacağını ifade eden Özdağ, "Sandık koyup, halka, sivil toplum kuruluşlarına, odalara, vakıflara ve derneklere, 'kimi büyükşehir belediye başkanı olarak görmek istiyorsunuz?' diye soracağız. Sonra gençlik kolları, kadın kolları, ilçe teşkilatları, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar oy verip belirleyecek." diye konuştu.

Özdağ, diğer partilerin adaylarıyla ilgili de şunları kaydetti:

"Bize diyorlar ki, 'hani ittifak vardı. Neden konuşuyorsunuz?' Siz siyasetinizi yapacaksınız. Biz siyasetimizi yapacağız. Yanlışınız varsa söyleyeceğiz. Hele ki şu adaylar açıklansın. Nerede yanlış yaptıklarını hep birlikte gür bir sesle söyleyeceğiz."

AK Parti İl Başkanı Berk İçelli, İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Nevin Baş'ın da konuşma yaptığı kongrede Baş, güven tazeledi.

Kaynak: AA