Okulda TÜBİTAK Fuarı

Bilecik Osmaneli Hisarcık Beşevler Ortaokulunda, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenen "4006 Bilim Fuarı" açıldı.

Açılış töreninde konuşan okul müdürü Ali Devrim Aygül, bilim fuarlarının, öğrencilerin vizyonunu genişleten, ileriye farklı bir gözle bakmalarını sağlayan, onların bakış açılarını zenginleştiren, geliştiren bir çalışma olduğunu belirtti.

Aygül, "Öğrencilerimizin hepsinin gözlerini ışıl ışıl görüyorum. Çocuklarımızı gerçekten bir şeyler yapmanın ve kayda değer çalışmalar yapmanın sevinci içerisinde gördüm. Öğrencilerimize teşekkür ediyor ve bu başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Törene Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Rıza Gazel, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Bölükbaşı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekci, İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan, CHP İlçe Başkanı Faik Üstün, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrencilerin gösterisinin ardından fuar alanı gezildi.

Kaynak: AA