Şehit Babasından TSK Dayanışma Vakfı'na Bağış

Polis memuru olan oğlu İbrahim Darıcı'yı terörle mücadelede 2008 yılında şehit veren Mustafa Darıcı, Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Dayanışma Vakfına bin 500 lira bağışta bulundu.

Gaziantep'in Araban ilçesinde yaşayan şehit babası 79 yaşındaki Mustafa Darıcı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için bankaya giderek, TSK Dayanışma Vakfı hesabına bin 500 lira bağış yaptı.

Darıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, kahraman Mehmetçik için ne yapılsa az olacağını ifade ederek, şunları söyledi:

"Afrin'de vatanımıza tehdit oluşturan hain terör örgütlerine karşı canlarını hiçe sayarak kararlılıkla mücadele eden Mehmetçikimiz, her zaman daha fazlasını hak ediyor. Ben de oğlunu bu vatanın bekası için şehit vermiş bir şehit babası olarak TSK Dayanışma Vakfı hesabına bağışta bulundum. Zeytin Dalı Harekatı'na katılarak şehit olan asker ve polislerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. Ben de aynı acıyı paylaşıyorum. Ben ve eşim her vakit namazlarımızda ve gece geç saatlerde dualarımızı Zeytin Dalı Harekatı'na katılan tüm Mehmetçiklerimize gönderiyoruz."

Şehit babası, Araban Kaymakamı Emin Bağlı'yı da makamında ziyaret etti.

Kaynak: AA