Ege Bölgesi Fuarına Doğru

Kuşadası'nda düzenlenecek 3. Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı'nın tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kuşadası İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, fuar için ilçedeki tüm kurum ve sektör temsilcilerinin güç birliği oluşturduğunu söyledi.

Efes Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuarın kış döneminde büyük hareketliliğe neden olacağını belirten Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı da “Fuarımızda yarışmalarımız olacak ve turizm merkezi olan şehirlerimizin belediye başkanlarının katılımıyla düzenlenecek toplantıda 'sürdürülebilir turizmi' konuşacağız. Bu fuar hem sektörümüze yol haritası sunacak hem de turizmde yeni işbirliklerine ev sahipliği yapacak.” dedi

Kuşadası Aşçılar Derneği Başkanı Uğur Apak ise fuar kapsamında düzenlenecek şefler yarışmasında 3 bin 500 aşçının ter dökeceğini ifade etti.

Toplantıya Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı (KODER) Tacettin Özden, TURSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Aydın da katıldı.

Kaynak: AA