Kapalı Semt Pazarı İnşaatı Tamamladı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yapılan kapalı semt pazarı inşaatı tamamladı.

Kapalı Semt Pazarı İnşaatı Tamamladı
Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, ilçe belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan kapalı semt pazarını inceledi.

Kapalı semt pazarı inşaatının tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, “Vatandaşlarımızın alışverişlerini rahat yapabilmeleri amacıyla yapmış olduğumuz kapalı semt inşaatımız tamamlandı. Vatandaşlarımız burada rahat bir şekilde alışveriş yapabilecek. Kapalı olması nedeniyle vatandaşlarımız mevsimler sorunlar ile karşılaşmayacak. Aynı zamanda satıcılarımızda güvenli bir şekilde ürünlerini ve tezgahını burada kuracak. Ayrıca SGK hizmet binasının bu civara taşınması, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve köylü garajının da bu bölgede kurulmasıyla birlikte cazibesi artacak” dedi.

1 Nolu Sağlık Ocağı bahçesinde bulunan pazarın kapalı semt pazarına taşınacağı söyleyen Kahta Kaymakamı Ahmet Kaya, “Şuan 1 Nolu sağlık ocağında geçici olarak pazarcı esnafımız bulunuyor. 1 Nolu Sağlık Ocağının bahçesinde 112 Acil Servis İstasyonun kurulacak olması nedeniyle orada bulunan pazarcı esnafımızın tahliyesini isteyeceğiz. Şuan kapalı semt pazarımızın inşaatı tamamlandı. Vatandaşlarımız, pazar alanına gelmek için herhangi bir trafik sorunu ile karşılaşmayacak. Vatandaşlarımız, gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapabilecek” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA