AK Parti Ayvalık İlçe Gençlik Kolları Üyelerinin Ziyareti

Ayvalık ilçesinde, AK Parti İlçe Gençlik Kolları üyeleri, İlçe Askerlik Şubesi Başkanı Kamil Ezer'i ziyaret etti.

Ayvalık Askerlik Şubesi binasında gerçekleşen ziyarete, AK Parti Ayvalık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Altınlı ve parti üyeleri katıldı.

Altınlı, ziyarette yaptığı konuşmada, terör odaklarına karşı Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle başlatılan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin büyük bir başarıyla sürdürdüğü Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatında şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Vatan savunması adına Suriye'deki terör odaklarının yok edilmesi için Türkiye genelindeki AK Parti Gençlik Kolları üyesi gençlerin Afrin'deki harekata gönüllü olarak katılmayı istediklerini belirten Altınlı, "Bu vatan için hepimiz her zaman canımızı vermeye hazırız. Her şeyden önce Türk gençliğinin birer ferdi olarak hiçbir zaman savaştan kaçınmayız. Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef gösterdiği her yerde mücadelemizi vermekten de asla yılmayız. Gerektiğinde Afrin'de ve bu kutsal vatanın her köşesinde asker, Mehmetçiklerimiz gibi şehit olmaya hazırız. Bunun içinde askerlik talep dilekçelerimizi yarından itibaren Askerlik Şubemize teslim etmeye başlayacağız." diye konuştu.

Ayvalık Askerlik Şubesi Başkanı Kamil Ezer de gençlerin bu talepleri ülke genelindeki tüm askerlik şubelerine aynı duyarlılıkla yaptığını ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret, Ayvalık Askerlik Şube Başkanlığı binası önünde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Kaynak: AA