Çin'in Uluslararası Aydınlatma Festivali Törenle Açıldı

Çin’de düzenlenen dünyada aydınlatma sektörünü bir araya getirdiği 22’nci Çin (Guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarı (GILF) ve 2018 Guzhen Uluslararası Aydınlatma Festivali görkemli bir törenle açıldı.



The Guzhen Lighting Fair eş sponsorluğunu Çin Aydınlatma Endüstrisi Birliği ve Çin’in aydınlatma başkenti Guzhen’de düzenlenen 22’nci GILF ve 2018 Guzhen Uluslararası Aydınlatma Festivali düzenlenen törenle açıldı. Yapılan bilgilendirmede; Guzhen Lighting Expo Co. Ltd. evsahipliğinde Zhongshan Belediyesi tarafından desteklenen fuar, tüm sanayi zincirinin en ince sergilerini kapsayarak dünyaya hizmet etmek amacıyla Greater Bay Area’nın en etkin maliyetli aydınlatma alım platformunu oluşturduğu kaydedildi.

Açılış töreninde Çin Aydınlatma Endüstrisi Birliği, Zhongshan Belediye Yönetimi ve Guzhen Yönetiminden yetkililer sırasıyla konuşmalarını gerçekleştirerek GILF’in Çin aydınlatma endüstrisinin gelişimindeki öncü rolünü vurguladılar. Konuşmalar esnasında piyasa odaklı politikalar ve ruh paylaşıldı. Daha sonra Guzhen uluslararası aydınlatma belgelendirmesi test platformu ve Guangdong şehri açılış töreni, küçük ve orta ölçekli işletmeler için kamu hizmeti platformu gösterimi, orijinal aydınlatma kaynağı ticari markası niteliğindeki şirketlerin ödül töreni ve Guzhen kupası Çinli yazar edebi ödüller töreni gerçekleştirildi.



2 binin üzerinde katılımcı

Yapılan açıklamada; 22’nci GILF, Guzhen Kongre ve Fuar Merkezini ana alanı olarak kabul edilirken Lihe Lighting Expo Centre, Huayi Plaza, Star Alliance Lighting Center, Lighting Era Center, Besun Lighting Plaza, Huayu Plaza ve China International Streetlight City ise alt alanları teşkil ederek ana bölgedeki 816 sergiciyi de içerecek şekilde 2 binden fazla katılımcıyı içeren 1,5 milyon metrekareden fazla bir fuar alanı oluşturuldu. Huayi, Kinglong, GILF ve Link için OML Technology, Foguang, Nork, SF ve Guzhen Aydınlatma Üretimi Fuarı için XQL gibi bilindik markalar sahada yerlerini aldı.

20’den fazla forum, sanayi trendini açığa çıkardı

Fuarda 20’den fazla forum ve faaliyet gerçekleştirilirken, en çok göze çarpan etkinliklerden birisi de endüstri tasarımcılarının ve elitlerin önemli konuları, gelecek kalkınmayı ve sanayi trendini ele aldıkları ’Çin Uluslararası Aydınlatma Tasarımı Yarışması Ödül Töreni olacak. Ayrıca, 2018 Çin (Guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarında Yabancı Pazar Satın Alma Eşleştirmesi, Aydınlatma Ürünlerine yönelik Uluslararası Belgelendirme Sempozyumu ve Doğu ve Orta Afrika’daki Pazar Fırsatları da dikkat çekecek.
Kaynak: İHA